За нас

GranDecor.bg е едно от водещите онлайн издания за интериорен дизайн и обзавеждане на дома в България. От създаването на списанието през 2012 година до момента предлагаме на своите читатели 2 000+ статии и 30 000+ снимки на интериори от всички краища на света. Нашата цел е да ви представим най-добрите идеи за обзавеждане и дизайн, за да можете да изберете тези детайли, които ще паснат на личния ви вкус. Създайте мечтания си дом с GranDecor!

*****

Този сайт се предоставя “както е” без никакви декларации или гаранции, изрични или подразбиращи се, за пълнотата, точността, надеждността и наличността по отношение на интернет страницата или информацията, продукти, услуги, или свързани с тях графики, показани на нея.

Всички използвани снимки в онлайн списанието съдържат линк /в или под статията/към източника. Въпреки това, ако смятате, че по някакъв начин нашите публикации нарушават авторските ви права – моля свържете се с нас и ще ги премахнем!

Ако използвате материали от GranDecor в публичното пространство, моля поставете обратен линк към нас.

*****

От 2016 година GranDecor е партньор на Etsy – най-големия интернационален онлайн пазар за търговия с ръчно изработени авторски изделия и винтидж стоки. В някои от статиите ни ще откриете афилиейт линкове към Etsy, които водят до конкретна стока. Ако закупите тази стока, ние може да получим малък процент от продажбата /взема се от продавача и не утежнява крайната цена/.