Тоалетки

Разгледай избрани модели и купи онлайн тоалетна масичка с огледало и чекмеджета, със или без табуретка - кокетно допълнение към интериора на спалнята или антрето!

За тоалетките в интериора

Тоалетката е един от най-често срещаните мебелни артикули, познат от векове насам. Най-често, тоалетката с огледало е мебел, която допринася не само с чар, но има и полезна функция у дома, а именно място където дамите да съхраняват и използват комфортно своите гримове и бижута.

Тоалетката, обаче, отдавна е излязла от дамските будоари и е намерила място в редица други помещения. Сама по себе си маса, тя е практична мебел за поставяне на най-различни вещи. Значително по-малкият ѝ размер и различното ѝ и доста специфично предназначение в сравнение с други видове маси, както и уникалните орнаментики в конструкцията и дизайна, правят тоалетката толкова популярен елемент от интериора.

Най-често тоалетката намира приложение в спалнята, в съчетание с огледало и табуретка или стол, дори кресло, за по-голямо удобство при ползване. Тя осигурява неприкосновено лично пространство за грижа за външния вид и е наистина предпочитан артикул най-вече от дамите.

Освен в спалнята, обаче, тоалетка може да бъде поставена и в антрето, във всекидневната, в детската стая и дори в банята. Изборът на място зависи до голяма степен от ежедневните навици на обитателите на дома.

От друга страна, обаче, благодарение на елегантните линии и красивата си визия, тоалетката често намира приложение и като впечатляващ интериорен акцент с конкретно естетична цел.

Какво предлагаме

GRANDecor предлага тоалетки с огледало, със и без табуретка, подходящи за интериори в различни стилове.

Освен тоалетки за спалня и антре, в магазина на GRANDecor се предлагат и други мебели - холни и трапезни маси, столове, кресла, фотьойли, табуретки, пейки, шкафове, декорации, осветление и аксесоари за дома, подходящи за обзавеждане на помещения в различни интериорни стилове.