Тоалетки

Промоция на тоалетки за периода 1.6. – 15.6.2023г!

Разгледай избрани модели и купи тоалетни масички с огледало и чекмеджета, със или без табуретка - кокетно допълнение към интериора на спалнята или антрето!

Най-често, тоалетката с огледало е мебел, която допринася не само с чар, но има и полезна функция у дома, а именно място където дамите да съхраняват и използват комфортно своите гримове и бижута.

Тоалетките, обаче, отдавна са излезли от дамските будоари и са намерила място в редица други помещения. Сама по себе си маса, това е практична мебел за поставяне на най-различни вещи. Значително по-малкият размер и различното и доста специфично предназначение в сравнение с други видове маси, както и уникалните орнаментики в конструкцията и дизайна, правят тоалетката толкова популярен елемент от интериора.

Най-често тоалетките намират приложение в спалнята, в съчетание с огледало и табуретка или стол, дори кресло, за по-голямо удобство при ползване. Те осигуряват неприкосновено лично пространство за грижа за външния вид и е наистина предпочитан артикул най-вече от дамите.

Освен в спалнята, обаче, тоалетките могат да бъдат поставени и в антрето, във всекидневната, в детската стая и дори в банята. Изборът на място зависи до голяма степен от ежедневните навици и нужди на обитателите на дома.

От друга страна, благодарение на елегантните линии и красивата си визия, тази мебел често намира приложение и като впечатляващ интериорен акцент с конкретно естетична цел.