Табуретки

Разгледай колекцията, избери и купи онлайн табуретки от дърво или метал, с текстилна дамаска или тапицерия от еко кожа, табуретки-ракли подходящи за съхранение и атрактивни пуфове от магазина на GRANDecor!

За табуретките в интериора

Табуретката е практична мебел, която често се използва като декоративен акцент в различните интериорни стилове. Тя намира приложение в почти всяко помещение, а разнообразието от дизайни е огромно!

Игриви и цветни или монохромни и тъмни, минималистични и семпли или закачливи и натруфени, табуретките и пуфовете имат запазено място във всеки дом. Тези универсални мебели дискретно придават особен чар и атмосфера на интериора.

Функционални и практични: Табуретка или пуф табуретка може да присъства във всяко помещение от дома като креативно решение за осигуряване на допълнително място за сядане. Когато се чудите как да настаните повече приятели в хола около холната маса, табуретките са отлична опция. А в антрето, коридора, спалнята и дрешника табуретките, пуфовете и табуретките-ракли са просто незаменими!

Красиви и впечатляващи: Табуретките се предлагат в огромно разнообразие от дизайн и форми, което ги прави незаменими акценти в интериора. Пуфове в контрастиращи, модерни цветове, разпръснати около дивана и холната масичка, създават ярки акценти във всекидневната. В меки кадифени и затоплящи цветове, пуфът може да изпълнява ролята на кокетно столче в спалнята. А детските табуретки в ярки цветове и изработени от меки материали и със забавни форми, са допълнително място за игра в детската стая.

Разнообразни и различни: Табуретките се изработват от различни материали, а разнообразието от конструкции и форми е огромно - от модерни еднокраки бар-столове, изработени от гладки пластмаси, метал и кожа, през традиционно четирикраки табуретки с твърди или тапицирани седалки и ‘по селски’ кокетни трикраки столчета, до табуретки и пуфове ‘цилиндри’, ‘кубчета’ и всякакви странни форми.

В магазина за мебели и декорация на GRANDecor можеш да купиш онлайн холни и трапезни маси, столове, табуретки, кресла, фотьойли, шкафове и скринове, тоалетки, холни секции, декорация за стена, часовници, декоративни огледала, осветителни тела и много други артикули за обзавеждане на дом, офис, хотел, бар и ресторант, на изгодни цени!