Столове

Разгледай избрани модели и купи столове за различни помещения от GRANDecor!

Трапезни  столове

Трапезни столове от GRANDecor


Офис столове

Посетителски столове от GRANDecor


Офис – лукс

Директорски столове от GRANDecor


Бар столове

Бар столове от GRANDecor


Градински  столове

Градински столове от GRANDecorНови продукти

Купи онлайн удобни столове за трапезария, дневна, детска стая и за различни комерсиални помещения на изгодна цена от GRANDecor!

Трудно можем да си представим интериор без поне един или два стола. Това е една от най-обичайните мебели, присъстващи във всеки дом, както и на практика във всяко друго място, обитавано, посещавано и ползвано от хората.

Макар и с хилядолетна история, столовете всъщност не са се изменили, що се отнася до основното им предназначение. Те са за сядане и тази им функция е останала основна през вековете. Впечатляващо обаче, е огромното разнообразие от конструкции, материали и форми, в които се изработва това, иначе „просто” изобретение на човека!

От класически трапезни и елегантни бар столове, до ефирни пластмасови и луксозни президентски офис столове, няма обзавеждане, в което да не се намери подходящо приложение на тази мебел.

Традиционните четири или три крака днес често отстъпват място на най-различни поддържащи конструкции, което, заедно с многообразието от материали за изработка, дава възможност за интересни и уникални вариации в дизайна. Така, наред с практическата си функционалност, столовете вече са и значими елементи от общия интериорен дизайн на помещението, в което се намират.

Какво предлагаме

В магазин GRANDecor се предлагат красиви, удобни и функционални столове за трапезария, дневна, детска стая, както и модели за различни обществени помещения (бар столове, луксозни директорски офис столове и др.).