Столове

Разгледай избрани модели и купи онлайн столове за различни помещения от GRANDecor!

Трапезни столове

Трапезни столове от GRANDecor


Директорски столове

Директорски столове от GRANDecor


Посетителски столове

Посетителски столове от GRANDecor


Бар столове

Бар столове от GRANDecor


Градински столове

Градински столове от GRANDecor


Нови продукти

Купи онлайн удобни столове за трапезария, дневна, детска стая и за различни комерсиални помещения от GRANDecor!

Трудно можем да си представим интериор без поне един или два стола. Столът е един от най-обичайните мебели, присъстващи във всеки дом, както и на практика във всяко друго място, обитавано, посещавано и ползвано от хората.

Макар и с хилядолетна история, столът всъщност не се е изменил, що се отнася до основното му предназначение. Той е за сядане и тази му функция е останала основна през вековете. Удивително обаче е огромното разнообразие от конструкции, материали и форми, в които се изработва това, иначе „просто” изобретение на човека!

От класически трапезни столове и елегантни бар столове, до ефирни пластмасови столове и луксозни президентски офис столове, няма обзавеждане, в което да не се намери подходящо приложение на тази мебел.

Традиционните четири или три крака днес често отстъпват място на най-различни поддържащи конструкции, което, заедно с многообразието от материали за изработка, дава възможност за интересни и уникални вариации в дизайна. Така, наред с практическата си функционалност, столът вече е и значим елемент от общия интериорен дизайн на помещението, в което се намира.

Какво предлагаме

В нашата специална колекция ще откриеш красиви, удобни и функционални столове за трапезария, дневна, детска стая, както и модели за различни обществени помещения (бар столове, луксозни президентски офис столове и др.). Ще се влюбиш в уникалните висящи столове за релакс и елегантните тапицирани модели!