Пейки за коридор

Пейки за коридор, хол и спалня, дървени и тапицирани пейки с ракли, рафтове и чекмеджета


 

Купи пейки за коридор, спалня, трапезария или веранда от магазин GRANDecor!

Пейките не са само в парка! Те имат приложение и у дома, като многообразието от форми и конструкции, ги прави все по-актуален елемент от всеки интериор. По-малки от диван или канапе и по-големи от стол, пейките предлагат уникални решения за оптимално оползотворяване на определени пространства, осигурявайки практическо удобство с естетически ефект.

Освен че са удобни за сядане, някои тапицирани пейки намират и други приложения. Пейките-ракли и пейките с чекмеджета са отлична комбинация между мебел за сядане и за съхранение в спалнята!

Тази мебел може да се постави навсякъде у дома, като най-често се среща в антрета и коридори. Някои дизайнери дори смятат, че тя е задължителен елемент от мебелировката на това помещение. И с право! Къде иначе ще поседнем за да обуем или събуем обувките си?!

В повечето случаи, пейкатите в коридора са и шкафчета за съхранение на самите обувки, както и удобно място за поставяне на чанти и детски раници. По-декоративните модели, със или без подлакътници, гръб или други конструкционни елементи, тапицирани или не, в изчистени класически форми или продукт на дизайнерската мисъл, са ефектни акценти в която и да е друга стая.

Какво предлагаме

В онлайн магазин GRANDecor предлагаме практични и удобни пейки за помещения обзаведени в различни интериорни стилове - изцяло дървени модели, комбинация от метал и дърво, с омекотена седалка от еко кожа или текстил, както и пейки за външно ползване.