Външно осветление

Купи градинско осветление, фасадни аплици, пендели за външно ползване и други от GRANDecor!

За верандата или за двора, фасадно осветление, за монтаж на земя или на таван, осветителни тела с датчик или без – подходящото външно осветление за къща, по-голяма жилищна или бизнес сграда, е от особена важност за всеки грижовен стопанин в много отношения. Добре планираното външно създава усещането за спокойствие и сигурност, като същевременно е и идеалният начин да добавим драма, красота и примамливост към екстериора на дома през нощта.

Богатото разнообразие от екстериорни осветителни тела предлага множество оригинални възможности. Инсталирането например на стълбове за парково осветление или стоящи градински фенери по дължината на алеята към входната врата, ще осигури безопасно и приветливо посрещане на гостите, като добавя и едно красиво ново измерение на дома.

Спот осветлението създава драматични ефекти, както и приятна атмосфера, с насочване на излъчваната светлина в желаната посока и е перфектно за прецизно осветяване на дървета, градински конструкции и специфични архитектурни елементи като верандни колони, стрехи и капандури.

Малките прожекторни лампи и фасадните аплици създават равномерен, широк поток от светлина върху всяка повърхност, включително фасади, огради и градински стени.

Новите технологии предлагат и нови възможности, както естетически, така и технически. Външното осветление на съвременния дом се отличава с впечатляващо по-ефективна енергийна мощност, както и с дълготрайност на ползване и, не на последно място, дизайн и конструкция.