Аплици

Разгледай, избери и купи аплици за хол, спалня, антре, детска стая, веранда и фасадни аплици на изгодна цена от GRANDecor!

Аплиците са стенни осветителни тела, използвани главно за акцентно и комбинирано осветление. Основната им цел е да допълват общото осветление и да придават уютна атмосфера в дома. Те могат да бъдат монтирани навсякъде, където има нужда от допълнителна или от деликатна, разсеяна светлина.

Аплиците често се използват за подчертаване на отделни архитектурни или интериорни елементи, а в някои помещения, светлината им би могла да бъде достатъчна и за използване като самостоятелно осветително тяло. Обикновено са закрити със стъкло или са непрозрачни, а светлинният поток е насочен нагоре или надолу.

Аплиците за спалня ще подчертаят романтичното усещане и могат да заменят нощната лампа без да заемат място. Светлината от тях е мека и разсеяна, което ги прави отлично решение за стаи за почивка и сън.

Аплиците за хол също намират широко приложение в обзавеждането. Те са чудесен вариант, ако обичате да си почивате с книга в ръка или искате да създадете нежна и спокойна атмосфера в хола.

Стенните аплици могат да бъдат монтирани в коридора, детската стая, банята, верандата.

Предлагат се LED спот аплици, тип „прожектор“, с подвижно рамо, с едно или няколко осветителни тела, аплици тип „свещ“, тип „фенер“, такива със светлина насочена надолу или нагоре, аплици с абажур.

Според материала, от който са произведени, се делят на следните видове: аплици от метал, стъкло, керамика, кристал, дърво, пластмаса.

Освен интериорни, в магазин GRANDecor се предлагат и фасадни аплици за външно ползване.