Осветителни тела

Разгледай избрани модели и купи осветителни тела за хол, трапезария, спалня, коридор, баня, офис, бар, ресторант и за външно ползване от GRANDecor!

Полилеи, пендели

Полилеи, пендели и плафони от GRANDecor


Аплици за стена

Аплици от GRANDecor


Настолни лампи

Настолни и нощни лампи от GRANDecor


Плафони

Плафони за хол, спалня, коридор, детска стая


Спотове

Спот осветление от GRANDecor


Лампиони

Лампиони от GRANDecor


За баня

Осветителни тела за баня


Външни

Външно осветление от магазин GRANDecorНови продукти

Практическата функционалност на осветлението отдавна вече не е единствен фактор в интериорните решения. Една нощна лампа или един полилей за хол са не само осветителни тела, осигуряващи светлина в помещението, но и естетически издържани дизайнерски артикули, които внасят уникална атмосфера и визия в цялостния интериор.

В чисто практичен аспект, осветлението в интериора може да бъде разделено в три основни категории - централно, локално и допълнително.

Централното осветление е основно предназначено да осигури максимално количество светлина в помещението, като най-често за целта се използват осветителни тела за таванен монтаж като плафони и полилеи.

Локалното и допълнителното осветление, от друга страна, са инструменти за създаване на акценти, допълващи общото осветление и подсилващи ефекта на избрания интериорен стил. За целта се използват най-различни видове настолни лампи, лампиони и аплици.

Разнообразието в осветителните тела се изразява както в целенасоченото им предназначение, така и в дизайна и материалите за изработка. Това осигурява и улеснява избора на подходящо осветление за всяко помещение - от традиционните лампи, аплици и полилеи, през дискретните лунички и вградено LED осветление, до „рисуващите” със светлина и сянка модерни осветителни тела.

Какво предлагаме?

Разгледайте нашите избрани модели на полилеи, пендели, плафони, настолни и нощни лампи, лампиони, външни осветителни тела и такива за баня от производителите Eglo, Maytoni, Zambelis и др.

Фирмите са световни лидери в производството и продажбата на модерни осветителни тела от най-висок клас. С портфолиа от хиляди продукти, които задоволяват дори най-капризните клиенти, те са сред водещите и налагащи модата производители в интериорното и екстериорно осветление, в световен мащаб.