Нощни шкафчета

Класически и модерни нощни шкафчета с едно и две чекмеджета

Нощните шкафчета са задължителен елемент от практичното обзавеждане на всяка спалня. С едно чекмедже и вратичка под него или с две по-големи чекмеджета, те осигуряват достатъчно място за съхранение на всичко, което ни е нужно на удобно разстояние в близост до леглото. Повърхността и пространството отгоре също предлагат различни възможности. Това е точното място за нощна лампа, чаша с напитка, снимка на любим човек, и дори за цветя или един-два сувенира. Освен това, благодарение на сравнително малките им размери, винаги можем да намерим място за тях, дори в по-тесни спални.

Нощните шкафчета са необходим елемент за визуално допълване на основното обзавеждане в спалнята. Дори и най-впечатляващото легло ще изглежда някак „незавършено” без поне едно нощно шкафче до него.

Предлагат се в разнообразни форми и цветове, което ги прави и красиво допълнение към декора на стаята.

Разнообразието в материалите за изработка на тези елементи от интериора е впечатляващо. Традиционно се предлагат нощни шкафчета от дърво, но за по-нестандартни решения се използват редица други естествени и изкуствени материали.