Кресла и фотьойли

Разгледай селекцията от модели, избери и купи онлайн фотьойл от естествена кожа или от еко кожа, удобно кресло или релакс стол от магазина на GRANDecor!

За фотьойлите и креслата

Основната функция на тези мебели е в това, да осигурят място за сядане, точно каквато е и тази на всеки стол. Но един фотьойл или кресло далеч не е просто стол! Това е мебел, която предлага максимален комфорт и удобство, с конструкция съобразена с формата на тялото и с предвиденото предназначение.

Фотьойлите и креслата се използват и като ефектни декоративни акценти в интериорния дизайн. Те създават уютна атмосфера, като допълват и подсилват цялостната визия на всеки интериор.

От класически традиционното кресло с табуретка за крака до съвременните удобни фотьойли с релакс механизъм, люлееща функция и подгряване, тези мебели са съществен елемент от обзавеждането на всеки дом. А и не само!

Модерните релакс столове, кресла и фотьойли се използват и в редица комерсиални помещения като офиси, спа-центрове и козметични студия, зъболекарски и лекарски кабинети, и др.

Какво предлагаме

Магазинът на GRANDecor предлага специално подбрана колекция от модерни и класически кресла и фотьойли от утвърдени производители като Carmen, Halmar, Inart, BRW и други. Селекцията обхваща богато разнообразие от конструкции, тапицерии от еко кожа или текстилни дамаски, различни цветове, форми и модели, подходящи за интериори в различни интериорни стилове.

GRANDecor предлага висококачествена мека мебел, холни и трапезни маси, столове, дивани и други мебели, осветление и електроуреди за дома и вилата, както и за офис, хотел, бар и ресторант.