Дивани

Купи онлайн ъглов диван, диван с релакс механизъм, с функция сън или с бар функция от GRANDecor!

За диваните в интериора

Когато планираш обзавеждането и декора на всекидневната, изборът на подходящи мебели е едно от основните предизвикателства, пред които ще се изправиш. Има обаче едно просто правило, което може да ти даде летящ старт и то е, че първото нещо, което трябва да избереш, е диванът. Обяснението е съвсем просто! Диванът обикновено е централният елемент от обзавеждането на помещението, което го прави фокусна точка на стаята и важна част от декора, и има голямо влияние върху цялостната атмосфера в пространството.

Преди да избереш диван, определи приоритетите си, търсейки хармонична връзка между външния вид и комфорта. За щастие, модерни дивани се предлагат в огромно разнообразие от конструкции, дизайни и с различни екстри, което прави избора достатъчно богат.

Ъглови дивани, дивани от еко кожа, кожени дивани, разтегателни дивани за спане, дивани с релакс механизъм и дори с бар-функции – вариантите са толкова много! За теб остава единствено да решиш, от какво точно имаш нужда и какво ти харесва

Какво предлагаме

GRANDecor предлага удобни дивани в модерен и класически стил - двуместни, триместни и по-големи кожени дивани (естествена или еко кожа), както и с висококачествена дамаска в различни цветове, подходящи за обзавеждане на помещения в различни интериорни стилове.

GRANDecor предлага обзавеждане за дом, офис, хотел и други комерсиални помещения.