Мека мебел

Кресла

Фотьойли и кресла от GRANDecor


Дивани

Дивани от GRANDecor


Канапета

Канапета от GRANDecorНови продукти

За меката мебел в интериора

Ако има нещо, без което един изискан интериор не може, то това е меката мебел. Тези артикули осигуряват неповторим комфорт и уют, както и елегантност и стил в интериора на всяко помещение. И ако някога тапицираните мебели са били изключителна привилегия на богатите домове и дворци, то днес те намират приложение във всяко пространство - битово, комерсиално, или обществено.

Популярността на меката мебел в съвременните интериори е неоспорима, поради огромното разнообразие на артикули - от мека мебел за дневната у дома и кожена мека мебел за изискани ресторанти, до луксозни фотьойли и дивани с различни екстри, тапицирани дизайнерски столове, канапета и кресла. Тапицираните артикули се отличават не само с красота и комфорт, но и с качество, издръжливост, устойчивост на ползване и сравнително лесна поддръжка, което е от особено значение за избора на мека мебел.

Какво предлагаме?

Нашата селекция от тапицирани мебели отразява разбирането ни за правилния подход към меката мебел в интериора. При нас ще откриете различни стилни и оригинални мебели със стабилна дървена или стоманена конструкция, както и с тапицерия от устойчиви на петна тъкани, предназначени за редовно и дълготрайно ползване.