Трапезни маси

Разгледай колекцията ни от модели, избери и купи онлайн трапезна маса от дърво, стъкло или метал, правоъгълна, кръгла или елипсовидна, със или без опция за разтягане.

За трапезната маса

Трапезната маса не е просто мебел, нито просто маса за хранене. Тя е „сърцето” на всеки дом. Тя е мястото, което ежедневно събира и сплотява семейството и където посрещаме гости на вкусни ястия, увлекателни разговори и забавни развлечения.

Този интериорен елемент е също така и един от най-обемните и най-съществените в зоната на трапезарията. В често срещаните ‘open-plan’ пространства, обединяващи всекидневна, кухня и трапезария в едно, той има дори още по-значима роля по отношение на цялостното решение за стиловия дизайн. Затова, изборът на тази мебел изисква особено внимание, така че тя да се впише максимално ефективно в интериора на дома, да предложи комфорт и удобство, да е с устойчива на износване конструкция и, не на последно място, успешно да се вмести в семейния бюджет.

Какво предлагаме

В богатата колекция от трапезни маси в магазина ни ще намериш голямо разнообразие от внимателно подбрани артикули, впечатляващи с уникален стил, дизайн, изработка и функционалност. Независимо дали търсиш малка практична маса или голяма разтегателна трапезна маса, тук със сигурност ще намериш варианта, който е най-подходящ за твоя дом и нуждите на твоето семейство.

GRANDecor предлага класически и модерни трапезни маси, с доставка за цялата страна.

Харесваш маса, но имаш нужда от съвет кои трапезни столове биха й подхождали най-добре?

Попитай ни за подходящи столове на телефон 0877 06 00 77 (кликни върху номера за да направиш обаждане), онлайн чат (кликни тук), Фейсбук месинджър (кликни тук), Вайбър чат (кликни тук) или по имейл (кликни върху следния адрес за да изпратиш съобщение: [email protected]).

В магазина на GRANDecor можеш да купиш онлайн мебели и декорации за дома, вилата, офиса, заведението и ресторанта. Предлагаме широка гама от артикули подходящи за обзавеждане на помещения в различни интериорни стилове.