Трапезни маси

Отстъпка при покупка на комплект маса и столове

Купи трапезна маса с 4 или повече стола и се възползвай от 20% отстъпка с промо код: трапеза !

Разгледай колекцията ни от модели, избери и купи трапезна маса от дърво, стъкло или метал, правоъгълна, кръгла или елипсовидна, с или без опция за разтягане.

Трапезните маси не са просто мебел, нито просто маси за хранене. Те са „сърцето” на всеки дом. Това е мястото, което ежедневно събира и сплотява семейството и където посрещаме гости на вкусни ястия, увлекателни разговори и забавни развлечения.

Този интериорен елемент е също така и един от най-обемните и най-съществените в зоната на трапезарията. В често срещаните ‘отворени’ пространства, обединяващи всекидневна, кухня и трапезария в едно, трапезните маси имат дори още по-значима роля по отношение на цялостното решение за стиловия дизайн. Затова, изборът на тази мебел изисква особено внимание, така че тя да се впише максимално ефективно в интериора на дома, да предложи комфорт и удобство, да е с устойчива на износване конструкция и, не на последно място, успешно да се вмести в семейния бюджет.

Какво предлагаме?

В магазин GRANDecor ще намерите трапезни маси, впечатляващи с уникален стил, дизайн, изработка и функционалност. Независимо дали търсите малка практична маса или голяма разтегателна трапезна маса, тук със сигурност ще намерите варианта, който е най-подходящ за вашия дом и нуждите на вашето семейство.

GRANDecor предлага класически и модерни трапезни маси, с безплатна доставка за цялата страна.