Маси

Разгледай колекцията, избери и купи онлайн всички видове маси от GRANDecor – трапезни, холни, конзолни, помощни, бюра, тоалетки, градински маси!

За масата като един от основните интериорни елементи

Времето, когато масите бяха просто необходими функционални мебели, отдавна е минало. С развитието на интериорния дизайн и мебелната индустрия, днес този мебелен артикул се предлага в огромно разнообразие от стилове, конструкции и материали.

Трапезни маси от дърво, метал и стъкло, различни модели на холни маси, помощни и конзолни масички, бюра за домашен офис, тоалетки за спалня и дори най-различни маси за тераса и градина, са сред топ предложенията на всеки мебелен магазин!

Домашните интериори стават все по-отворени и многофункционални. В такъв контекст масата има все по-значима роля. Трапезната маса, например, вече не се използва само за хранене, тя е и удобна мебел, която децата използват да пишат домашни или да играят на настолни игри. Помощните масички все повече се превръщат в интериорни акценти, а холните маси отдавна вече не са ексклузивен приоритет на всекидневната.

Какво предлагаме

GRANDecor предлага мебели за хол, спалня, кухня, детска стая, коридор и градина. При нас можете да купите цялостно обзавеждане за дом, офис, хотел, бар, ресторант и други бизнес помещения, в различни интериорни стилове.