Легла

Разгледай, избери и купи онлайн удобно легло за спалня от GRANDecor!

За леглото и колко важно е да направим правилния избор

Прекарваме в леглото около 100 дни годишно, при това не само докато спим! Леглото е и любимо място за приятна следобедна почивка, за игра с децата, за усамотяване далеч от шума и стреса с книга в ръка, а често и най-удобното местенце, където можем безгрижно да погледаме телевизия или пък, тъкмо обратното, да развихрим мислите си с креативни идеи и проекти. Затова е и толкова важно правилно да изберете легло, което да отговаря на вашия начин на живот, предпочитания и навици.

От друга страна, леглото е и един от най-големите мебелни елементи в спалнята, като най-често именно то определя цялостния дизайн и оформлението на стаята.

И докато едно класическо легло остава най-подходящ избор за стаята на родителите, то детската стая предлага голямо разнообразие от възможности – от очарователни детски легла с различни форми като кола, камион или замък, до практични двуетажни легла.

За стаята за гости най-добре изберете практични двойни легла, а за да спечелите адмирациите на капризните тийнейджъри можете да ги поглезите с модел за модерна спалня.

Няколко кратки практични съвета при избора на легло:

  • преценете размера и конструкцията му спрямо размера на стаята, мястото на поставяне, както и предвид останалите мебели в спалнята;
  • изберете легло, подходящо за възрастта и навиците на тези, които ще го ползват;
  • изберете мебел с изработка и дизайн, подходящи за общия интериорен стил на стаята;
  • първо купете леглото и едва след това изберете подходящ матрак, възглавници и завивки;

Какво предлагаме

В онлайн магазин GRANDecor предлагаме голям избор на легла за възрастни и деца с гарантирано високо качество на материали и изработка.