Етажерки и рафтове

Промоция на етажерки и рафтове за периода 1.6. – 15.6.2023г!

Разгледай, избери и купи етажерки и рафтове за стена на изгодна цена!

Етажерката за стена и рафтът са уникални елементи от обзавеждането, които не само радват окото, но и осигуряват допълнително място за съхраняване на различни вещи. Имено тази комбинация от естетика и функционалност ги прави толкова популярни и им осигурява място във всяко едно помещение.

Тези полезни мебели имат открита конструкция, което позволява да се използват и като своеобразни изложбени стендове, на които можете да наредите всякакви неща, в зависимост от помещението, в което са монтирани. В кухнята, например, на открити рафтчета и етажерки можете да подредите цели сервизи, за да се наслаждавате на привлекателния им дизайн и цветове. Във всекидневната, етажерките могат да поберат различни сувенири, книги, семейни снимки, декорации и стайни растения. А коя баня е напълно обзаведена без подходящи рафтчета или етажерки за всякакви принадлежности?!

От друга страна, тези артикули се предлагат и в най-разнообразни конструкции, комбиниращи открити повърхности с малки затворени шкафчета и чекмеджета, с което се постига не само естетически ефект, но и се осигурява повече място за съхраняване на дребни вещи.

Редица етажерки са изработени в интересни дизайнерски решения. Една етажерка във формата на стълба би била прекрасен цветарник! А една оригинална етажерка-колело би била впечатляващ декоративен елемент във всяко заведение, обзаведено в така популярния индустриален стил!