Декоративни паравани за стая

Декоративни паравани за стая с двустранен принт, 3 или 5 части и високо качество на изработка


 

Разгледай нашата селекция, избери и купи декоративни паравани за стая от GRANDecor!

Параванът е сред евъргрийн класиките за всички времена и е един от най-често използваните елементи в домашния декор. Запазвайки първоначалното си чисто практическо приложение като импровизирана съблекалня и разделител на стаята, параванът за стая се е превърнал и в любим декоративен реквизит, неподвластен на епохи и интериорни стилове.

Нашите декоративни паравани могат да намерят място във всяко едно помещение на дома, внасяйки нотка елегантност и предлагайки оригинални решения за оптимално използване на вътрешното пространство.

Освен у дома, параваните се вписват отлично и в интериора на различни други помещения, като например в спа центрове, козметични студия, кафенета, ресторанти и др.

Какво предлагаме?

Интериорни паравани с различни височини и с 3, 4 и с 5 крила. Това разнообразие улеснява избора в зависимост от това, къде искате да поставите параван и с каква цел. По-малките варианти са по-подходящи за декорация, докато 4-крилните и 5-крилните паравани за стая са оригинално решение за обособяване на отделни секции в така модерните ‘open-plan’ интериори.

Колекцията ни включва паравани за стая от дърво, метал, канава, ПВЦ и др., както и различни модели с прозрачни, полупрозрачни или плътни крила. Изключително популярен е двулицевият декоративен параван, който може да се използва и като декорация, и като разделител на пространството, разнообразявайки интериора от двете страни.