Декоративни паравани

Разгледай нашата селекция, избери и купи онлайн декоративни паравани за стая! Предлагаме модели от различен материал (канава, дърво, ПВЦ), с различен дизайн, размери и цветове.

В магазина на GRANDecor се предлагат ниски и високи паравани за стая с 3 и 4 крила, едноцветни модели, както и такива с различни цветни принтове върху канава.

Изключително популярни са двулицевите паравани, които могат да се използват и като декорация, и като разделител на пространството, разнообразявайки интериора от двете страни.

При нас ще откриеш и други декорации, декоративни мебели, осветителни тела и аксесоари, подходящи за интериори в различни стилове.

GRANDecor предлага обзавеждане за хол (дивани, фотьойли, холни маси, ТВ шкафове, осветление), трапезария (трапезни маси от дърво, стъкло и метал, столове), детска стая, антре (закачалки, поставки, пейки за антре), офис (луксозни президентски офис столове).

Не намираш това, което търсиш?

→ Виж актуалните предложения за декоративни паравани за стая от гръцката фирма Inart тук. В случай, че харесаш продукт, който не е публикуван в нашия онлайн магазин, попитай ни за цена и срок на доставка на телефон 0896 72 77 16 (кликни върху номера за да направиш обаждане), онлайн чат (кликни тук), Фейсбук месинджър (кликни тук), Вайбър чат (кликни тук) и получи отговор веднага! За целта моля предварително запиши кодовете на продуктите (PRODUCT CODE), които ти харесват.