Декоративни паравани за стая

Разгледай нашата селекция, избери и купи онлайн декоративни паравани за стая!

Как се използва параванът за стая?

Параванът е сред евъргрийн класиките за всички времена и е един от най-често използваните елементи в домашния декор. Запазвайки първоначалното си чисто практическо приложение като импровизирана съблекалня и разделител на стаята, интериорният параван се е превърнал и в любим декоративен реквизит, неподвластен на епохи и интериорни стилове.

Нашите декоративни паравани могат да намерят място във всяко едно помещение на дома, внасяйки нотка елегантност и предлагайки оригинални решения за оптимално използване на вътрешното пространство.

Освен у дома, те се вписват отлично и в интериора на различни други помещения, като например в спа центрове, козметични студия, кафенета, ресторанти и др.

Какво предлагаме

Интериорни паравани с различни височини и с 3, 4 и дори 5 крила. Това разнообразие улеснява избора в зависимост от това, къде искате да поставите параван и с каква цел. По-малките варианти са по-подходящи за декорация, докато 4-крилните и 5-крилните паравани са оригинално решение за обособяване на отделни секции в така модерните ‘open-plan’ интериори.

Колекцията ни включва паравани от дърво, метал, канава, ПВЦ и др., както и различни модели с прозрачни, полупрозрачни или плътни крила. Изключително популярни са двулицевите паравани, които могат да се използват и като декорация, и като разделител на пространството, разнообразявайки интериора от двете страни.

В онлайн магазина на GRANDecor ще откриеш и други декорации, декоративни мебели, осветителни тела и аксесоари, подходящи за интериори в различни стилове.

GRANDecor предлага обзавеждане за хол (дивани, фотьойли, холни маси, ТВ шкафове, осветление), трапезария (трапезни маси от дърво, стъкло и метал, столове), детска стая, антре (закачалки, поставки, пейки за антре), офис (луксозни президентски офис столове).