Огледала

Разгледай нашата селекция, избери и купи декоративни огледала за всяко помещение у дома!

Огледалата са едни от най-уникалните изобретения на човека. И ако първоначално те са били най-вече с „нарцистично” предназначение, с течение на времето получават много по-широко и по-разнообразно приложение.

Малките ръчни огледала, като традиционно задължителен артикул сред дамските вещи, бързо се допълват от многообразие от декоративни огледала за стена и свободностоящи огледала, които внасят красота и елегантност в интериора.

Като оставим настрана „приказните”, понякога дори мистични, свойства на огледалото, днес трудно може да си представим интериор без този практичен и красив елемент.

Огледала в коридора? Разбира се! И далеч не само там! Те могат да присъстват в почти всяко помещение и винаги с поразителен ефект, наред с чисто практическото си предназначение!

Разнообразието от форми, цветове, размери и материали, от които се произвеждат огледала, използвани в интериора, е огромно.

GRANDecor предлага избрани модели на свободностоящи огледала и огледала за стена в различни форми - кръгли, елипсовидни, правоъгълни, квадратни.

Не пропускайте да разгледате и секцията ни с LED огледала за баня тук!