Градински мебели

GRANDecor предлага градински маси, столове, висящи столове и люлки, хамаци, осветителни тела за външно ползване и други артикули за веранда и градина на изгодни цени!

Градинските мебели – красота и комфорт в градината

Независимо дали дворът ви е голям или малък, непосредствено до дома или в средата на чудесната ви градина, той определено се нуждае от стилни и комфортни градински мебели, за по-пълноценно изживяване на удоволствието от приятните часове, навън сред зеленината.

В допълнение към стандартния комплект, включващ дървена маса и столове за градина или веранда, можете да добавите повече комфорт с удобен хамак, стол люлка или градински шезлонг.

Ако обичате да посрещате гости в градината си, изберете комплект с голяма трапезна маса и удобни столове-кресла от ратан, дърво или други материали, подходящи да издържат на атмосферните условия. Или пък създайте уютен кът за отдих и приятни разговори, под голям градински чадър с регулируема стойка.

Съвременните дизайнерски тенденции силно насърчават проявата на лично отношение и креативност при обзавеждането на дома, като градината не прави изключение. Всяко пространство, проектирано и обзаведено с любов и личен вкус, носи дълготрайна наслада и удовлетворение.