Не е нужно да притежавате голямо жилище, за да можете да се наслаждавате пълноценно на живота у дома. Нека ви представим един дом с оригинален дизайн за двама души, напълно достатъчен, за да споделят ценните моменти заедно.

Тази малка къща с градина е символ на очарованието и би накарала всеки да завижда на уюта, постигнат с живи растения, красиви малки детайли, ръчно изработени мебели и декорация. Разположена само на 36 кв.м (с допълнителни 10 кв.м от покрива, усвоени като спалня) и решена в сиво и бяло, къщата е истинско бижу за ценители на съвременните интериорни решения.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Уютна къща с градина

Още с влизането в жилището, ставаме свидетели на срещата на старо и ново – етажерки и лампи са направени от метални кошници, антични свещници деликатно загатват за отминали времена, а дървени касетки умело допълват пространството приютявайки саксии, обувки и лични вещи. Прочети повече...

Стълба към таван с уютен кът отдолуСпалнята е с ограничена площ, но разположена така, че да усвои максимално пространството под покрива, а лампички, свещи и етажерка придават функционалност и комфорт на малкото помещение.

Цялостното усещане за този дом е за лекота и много чар, видими в разположението, в детайлите и в цветовете.

Онлайн магазин на GRANDecor