Уникално съчетание на цветове, материи и форми в двуетажна къща

Уникално съчетание на цветове, материи и форми в двуетажна къща

Заповядайте на гости в една уникална двуетажна къща, която ще напълни очите ви! Този красив викториански дом е умело преобразен от изцяло бежов интериор към експлозия от цветове, благодарение на новите си собственици, които ценят креативността. Посредством дръзки решения като черни стени, ярки цветове и нестандартни акценти, младото семейство е създало топла и уютна обстановка за живеене с ясно изразена индивидуалност.


 

От магазина: Цветни страсти


 

Присъствието на множество дребни детайли, картини и часовници разчупват мрачната визия на тъмните стени в трапезарията и хола. Освен черно-белите елементи, в помещението присътват и силни ярки цветове, които създават жизнерадостно настроение. Мебели от естествено дърво присъстват както в кухнята, така и в хола и трапезарията на тази уникална къща, а естественият им цвят се вписва отлично в интериора.

Кухня в еклектичен стил

Плюшените материи са подходящо решение за уникалните цветни мебели в дома. Интересна орнаментика присъства във всяко от помещенията – огледалото в хола, тръбната конструкция на леглото в спалнята, както и страничната кухненска стена. Килимите по пода са красиви и ексцентрични. Тъкани, плетени, от памук или от зебло, ярки или бледи – всички те са подходящо съчетани с обстановката наоколо. Яркооцветени топки от плат и прежда присъстват във всеки кът на този интересен дом.

Нестандартни стени от метални плоскости, шкафчета в ярки нюанси и красиви настолни лампи се виждат в спалните помещения на къщата. Всеки детайл носи своето послание и изразява темперамента на обитателите.

Цветна спалня

Банята е красива, удобна и кокетна. Цветните акценти са част и от това помещение, а комбинацията от бяло и цикламено е отлично решение за създаване на настроение. Фламинго, сърчица и пъстра завеса на ваната са само част от детайлите, съживяващи това интимно кътче.

Неповторими решения, много цвят и топлина са отлично съчетани в тази красива двуетажна къща в Англия. Насладете й се!

Онлайн магазин на GRANDecor