Стара конюшня, превърната в уютна дървена вила

Всекидневна в стара конюшня, превърната в уютна вила

Винаги е изключително интересно да видим как стари изоставени сгради, които никога не са били жилищни, получават възможност за нов живот. Тази симпатична малка вила в Канада някога е била конюшня, въпреки ниските си тавани и скромни размери. Но тези малки недостатъци почти не се усещат в актуализирания външен вид, защото дизайнерката Ашли Монтгомъри е успяла да създаде един истински оазис на комфорт и топлина.

Интериорът на тази уютна дървена вила представлява перфектна комбинация от дърво, камък и естествени материали с черно-бели акценти.

ВИЖ ОЩЕ: Стар рибарски дом превърнат в мечтана морска вила

Къщата е с отворен план, който включва всекидневна и кухня, от които се преминава към спалнята. Навсякъде можем да видим дървени ламперии в светъл цвят, които непринудено се срещат с черни тавани и сива каменна настилка. Това ни дава усещането, че сме дълбоко скрити в планината и замечтано си представяме как пием чай и се наслаждаваме на огъня в камината. Меката мебел в бяло е допълнена от флорални детайли, комфортни възглавнички и пухкави кожи. Нужното уважение към старата служба на сградата е отдадено с няколко фотографии на коне.

Кухненската част е представена от долен ред шкафове в модерен стил и открити полици в черно, допълнени от детайли в индустриален стил. Уникалният полилей над трапезната маса от масив, дървените бар столове с различна визия и черни рамки на прозорците засилват усещането за уют.

Кухня в стара конюшня, превърната в уютна дървена вилаВ спалнята царуват дървото и камъка, а старинни висящи нощни лампи, картина с горски мотив и меко легло с тръбна конструкция завършват цялостния й непретенциозен вид.

Банята е решена в черно и бяло с каменен под и метални акценти, а стара стълба играе ролята на поставка за хавлии. И тук всеки предмет изглежда точно на мястото си и нищо не е в повече.

ВИЖ ОЩЕ: Стар хамбар превърнат в модерен семеен дом

Когато комфорта на модерния свят срещне традициите на отминалото време, имаме удоволстието да се насладим на дом, който не само има стил и характер, а и дух.

Онлайн магазин на GRANDecor