Невероятна рустик атмосфера в стара тухлена къща

Невероятна рустик атмосфера в стара тухлена къща

Можем ли лесно да преобразим стара тухлена къща в мечтания дом? Това е въпрос, чийто отговор ще ви поднесем в детайли.

Намираме се в семейната къща на Линда и Джими в Швеция. Дом от 18 век, който са реновирали за себе си и децата си с много желание и истинска любов.

Тухлени стени, стари дървени греди и дюшеме на пода са в основата на красивия рустик интериор. В съчетание с винтидж и шаби шик обзавеждане, къщата се е превърнала в много уютен дом.


 

От магазина: Състарена визия и много чар


 

Съчетанието от бял цвят и естествено дърво е невероятно решение. Наред с памучните покривала по мебелите, белите възглавници и губери, всичко изглежда прекрасно. Дребни винтидж акценти разчупват приятно атмосферата. Алуминиеви канчета около  прозорците, стъклени буркани с функцията на вази и свещници, сандъкът под формата на холна маса и обръчът с функцията на рамка за картина са само малка част от тях.

Различните столове в трапезарията изглеждат невероятно около памучна покривка на голямата трапезна маса.

Трапезария в рустик къща

Детската стая е семпло обзаведена с метално легло с балдахин и стари куфари с функция на чекмеджета. Витите стълби към спалнята на горното ниво допълват ексцентричния вид на жилището.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Красив дом в модерен рустик стил

Тази непретенциозно реновирана къща с ярко изразена рустик атмосфера определено е нетрадиционен избор за семеен дом, но пък ни показва живота от друга гледна точка.

Онлайн магазин на GRANDecor