Модерен интериор в бяло и черно с мраморни акценти

Кухня с мраморен остров

Този модерен градски апартамент е впечатляващ пример за класическа изисканост в съвременна интерпретация. Основните линии на интериорния дизайн следват тенденциите за модерно обзавеждане в геометрични форми, полирани повърхности, съвременни материали, като стъкло, метал, PVC и ламинат, както и пестелива декорация в съвременен стил.

Модерен интериор в бяло и черно с мраморни акценти

Строгата нотка на модерния облик е смекчена с внасянето на класически акценти, като гипсови корнизи и розетки на таваните с красиви орнаменти, пищни полилеи, както и уютна камина в типичния за класическите скандинавски интериори стил.

Всичко това е поднесено в класическа цветова комбинация ‘бяло и черно’, а подчертаното присъствие на мраморни повърхности създава неповторима атмосфера на лукс и изискан стил.


 

От магазина: Обзавеждане в модерен стил


 

Впечатление прави решението на дизайнерите да преградят зоната на кухнята и трапезарията от тази на дневната посредством стъклена стена. По този начин те не затварят визуално пространството, но пък успяват да изолират шума и ароматите по време на готвене.

Осветителните тела в дневната зона са така прецизно подбрани и наслоени във вертикала, че създават несравнимо романтична атмосфера, когато слънцето залезе.

Силата на осветлението в интериораНай-смелото дизайнерско решение е отворената баня в спалнята, която не е изолирана по никакъв начин, освен чрез визуалния ефект на мраморната облицовка. Необичаен избор, който дори да не е особено практичен, то със сигурност е наистина впечатляващ.

Онлайн магазин на GRANDecor