50+ Идеи за домашен офис

Дървено бюро за домашен офис в бяло и цвят дъб с мини секция

Независимо дали работите от вкъщи по желание или поради необходимост, този факт ви дава възможност да проектирате мечтаното си работно място. Удобството на домашния офис е, че може да бъде обособен във всяка една стая от жилището, където има достатъчно място.

Разбира се, ако живеете в къща, една малка пристройка със стъклена стена към градината би била също чудесен избор!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Цялостно обзавеждане за офиси

Ако сферата ви на работа не налага да държите много материали около себе си, тогава ви е необходимо единствено малко бюро с възможност да побере компютър и чаша за кафе. Канцеларски материали и папки можете да подредите на етажерки около работното място. Прекрасна идея е също да организирате библиотеката си върху етажерки над бюрото.

Домашният офис предлага идеалната възможност да създадете желаната работна среда и да се чувствате спокойни и мотивирани сред своя собствен творчески хаос!

Разгледайте нашата колекция с 50+ идеи за домашен офис!

Ако сте мъж, който работи от дома или често ви се налага да работите и след края на работния ден в служебния офис, ето няколко чудесни идеи как да обзаведете собствения си домашен офис в мъжки стил.

Обичайните смятани за мъжествени черти на обзавеждането са тъмни цветове, правоъгълни и квадратни форми, кожени мебели в различни цветове. Декорът в мъжкия офис обикновено е пестелив, но не е нужно да отсъства съвсем. Не се колебайте да акцентирате върху вашите хобита – футбол, кораби, маски, различни фигури.


 

Луксозни офис столове от GRANDecor


 

В къта или стаята-офис може да добавите вашата домашна библиотека. Тя ще придаде интелектуален и изтънчен вид на домашния ви офис. В случай, че имате достатъчно място, може да включите и камина, която традиционно се свързва с уют и топлина. за по-разчупена атмосфера могат да допринесат оригинални модели лампи и различни аксесоари. Независимо, че предполага по-строг и делови изглед, домашният офис може да бъде поле да реализирате отдавна мечтани интериорни идеи.

Предлагаме ви да разгледате и различни идеи за красив домашен дамски офис. Типични са елегантните класически мебели, които придават винтидж излъчване. Ако предпочитате по-стандартната офис визия, може да изберете пастелни цветове, а също и някои шарки, които ще добавят романтика към пространството.

Малките аксесоари, които много жени обожават, внасят топлота, нежност и безспорен персонален изглед. Осигурете повече естествена светлина, използвайте естествени материали, растения и цветя.

Вдъхновете се от колекцията ни от снимки на женствени домашни офиси в различни интериорни стилове.


 

Бюра за домашен офис от GRANDecor