Отлично обзавеждане на апартамент с нестандартно разположение

Отлично обзавеждане на апартамент с нестандартно разположение

Красотата в един дом е най-често въпрос на стил и цветоусещане. Дори едно старо жилище може да се освежи и да изглежда актуално благодарение на модерен интериор и декорация или на дръзко и ярко луксозно обзавеждане.

Пренасяме се в Мадрид, в апартамент с нестандартно разположение, обзаведен в съвременен стил със съхранени нотки от 100-годишната си история. Отличното оползотворяване на пространстово е факт благодарение на усилията на Патрик Лист, интериорен дизайнер в Nordic Standard.

Апартамент с общ хол и кухня

Недостатъците в тази площ са няколко, но той умело се справя с малките пространства в това дълго и тясно жилище, както и с липсата на врати и прозорци в някои от помещенията.

Ярките цветове и тухлените стени в съчетание с бяла ламперия са отлично дизайнерско решение за хола. Безспорен коз в това помещение е закритата тераса със стъклени врати към дневната.


 

От магазина: Блясък и ярки цветове у дома


 

Тръбните конструкции и лампионите със златист цвят са спомен от миналото, а китарата на пода, свежите картини по стените, иноксовите уреди и мраморът в кухненския бокс носят духа на съвремието. Контрастът в общото помещене е невероятен!

Трапезарията, кухнята и холът са преходни, а трите спални с прилежащи бани са достъпни посреством общ коридор.

Нестандартно, но пък много комфортно жилище с очарование и характер, които няма да забравите!

Онлайн магазин на GRANDecor