Често задавани въпроси

Защо да купя от GRANDecor?

Нашето мото е “Щастливи у дома”! Така бихме искали да се чувствате вие след като обзаведете и декорирате своето жилище с мебели, декорации и други стоки за дома от нашия онлайн магазин!

В GRANDecor твърдо вярваме, че всеки заслужава да се чувства щастлив в своя дом, затова основен наш приоритет е клиентите ни да останат доволни от покупките си и от нашето обслужването.

Работим с утвърдени производители на качествени стоки за дома като Eglo (осветителни тела), Schock (мивки за кухня от гранит), Smeg (електроуреди за кухня), Sharp (електроуреди), Hitachi (електроуреди), Inart (обзавеждане и декорации), Halmar (мебели), BRW (мебели) и много други.

Имате ли физически магазин?

Не, към момента можете да закупите артикулите, които продаваме, само онлайн.

Как да поръчам?

Поръчка в нашия онлайн магазин отнема 2-3 минути, като не се изисква регистрация. Изберете артикул и натиснете бутона “КУПИ”. При наличие на различни цветове или друга характеристика на артикула, първо изберете цвят или характеристика, след което натиснете бутона “КУПИ”. За повече информация посетете страница “Поръчка“.

Как да разбера дали поръчката ми е успешна?

При успешно приключване на поръчка, ще получите електронно съобщение на посочения от вас имейл адрес. В рамките на 24ч ще получите обаждане от наш служител на посочения от вас телефон за контакт, с цел потвърждение и уточняване на детайли. Моля, въведете коректни телефонен номер и имейл адрес за контакт.

Как да платя?

Плащане на поръчка се извършва чрез наложен платеж (в брой или с дебитна/кредитна карта при доставка), както и по банков път. За поръчка на артикул на стойност над 300лв, който не е наличен на склад и се доставя по поръчка, както и за стоки на стойност над 1000лв, се изисква 50% авансово плащане по банков път.

Колко струва доставката?

Доставката е безплатна за територията на цялата страна при поръчка над 800лв и с общо реално тегло до 40кг. За поръчки под тази сума, доставката се изчислява според тарифата на куриерска фирма Еконт.

Какъв е срокът на доставка?

  • За артикули на склад: до 5 работни дни
  • За артикули с поръчка: до 20 работни дни
  • За артикули, които са все още в процес на производство: според графика на производителя. Моля, направете запитване.

Повече информация за условията ни за доставка, както и кои продукти са с безплатна доставка, без значение каква е тяхната цена, можете да намерите тук.

Мога ли да анулирам поръчка?

Да, можете да анулирате поръчка като ни уведомите своевременно преди изпращане на закупените артикули на тел: 0896 72 77 16 или на имейл адрес: [email protected].

Мога ли да върна закупена стока?

Да, можете да върнете закупени от нас артикули в рамките на 14 дни. Повече информация можете да намерите тук.

Артикули с етикет “ТОП цена”

Артикулите маркирани с етикет “ТОП цена” в нашия онлайн магазин се продават на цена по-ниска от средната за пазара или по-ниска от препоръчителната от производителя/вносителя. Всеки артикул в магазина може да бъде маркиран като артикул с ТОП цена във всеки един момент, както и обратното.

Артикули с етикет “Разпродажба”

Артикулите маркирани с етикет “Разпродажба” в нашия онлайн магазин, са единични бройки, с изключително изгодна цена!

Имате още въпроси?

Потърсете ни на телефон 0896 72 77 16 (кликнете върху номера за да направите обаждане) или използвайте някой от другите ни канали за връзка описани тук.