Бали е зашеметяващо място за всеки, копнеещ за вълнуващи изживявания. Ако обаче обмисляте по-дълъг престой, далеч от шумните тълпи в туристическите центрове, наемането на частна вила е отлична идея. Ето една страхотна крайбрежна къща, която ще ви осигури домашен комфорт и дни и нощи на несравнимо удоволствие и релакс.

Вилата Mandala The Bay се издига върху висок скалист бряг, в подножието на който се разбиват океанските вълни. Тя впечатлява с изящен архитектурен дизайн, съчетаващ традиционния стил на тропическите къщи с модерната естетика и удобствата на съвременното жилище.

Частен ваканционен дом - гледка отгореАрхитектурният отворен план, разгърнат на площ от 743 м2, осигурява уютна жилищна среда с просторни основни помещения, предлагащи както открити гледки, така и уединени лични пространства. Големите плъзгащи се прозорци осигуряват безпрепятствен достъп от почти всяка точка на къщата до привлекателната свежест на външното пространство.

Вилата очарова със светли цветове, сапфирени и тюркоазено сини тонове и декоративни акценти в стил Пикасо в ярко червено, розово и жълто. Архитектурните решения и елементите на интериорния дизайн се отличават с подчертано присъствие на естествени материали и скромен стилов дизайн на мебелите.

Артистично обзавеждане на балийска вилаВсекидневната е широко отворена към зашеметяваща панорамна гледка към океана. На дървена платформа под ефирна пергола със стъклен покрив, само на няколко крачки от прохладен басейн, е оформена приятна трапезария на открито. Спалните също се отварят към външното пространство чрез плъзгащи се врати и френски прозорци, а прилежащите към тях бани са на практика изнесени на открито. Може да се каже, че почти цялото жилищно пространство е под открито небе!

Спалня с изплаз към басейнВ екстериорната зона са оформени няколко уютни кътчета, обзаведени така, че да осигурят безкрайно изживяване на пълно блаженство и релакс под яркото тропическо слънце и сред пищна екзотична растителност. Изградена е и кокетна закрита беседка, която може да се използва като допълнителна комфортна спалня.

Отдай се на релакс и безвремие в този райски ваканционен дом! Виж цени и резервирай тук!

Онлайн магазин на GRANDecor