Забележителен хотел в Санторини с невероятна панорама

Забележителен хотел в Санторини с невероятна панорама

Има кътчета на Земята, където човек с всяка клетка на тялото си може да попие от обаянието, чистотата и чара на обстановката. Именно такова място е Санторини в Гърция. Дали заради съвкупността от островни земи, благоприятния топъл климат или вулканичния произход на територията, тази местност привлича хора от цял свят.

Специфична особеност тук е и неповторимата островна архитектура. Скалистите повърхности и традиционният гръцки декор са една от причините всеки турист да иска да се докосне до романтичните островни земи.

Белият цвят е запазена марка на територията. Всички постройки и настилки по улиците са в бяло с дограмите и покривите на сградите в морско син отенък. Красиво, стилно и забележително решение.

Ще ви отведем в Anemomilos, един типичен хотел в Санторини. Отличава се с прекрасната гледка към морето, с голям басейн и пищна островна растителност. Ресторантът му е със славата на едно от най-предпочитаните места на острова. Цикладската стилистика дава възможност всеки ден да видите нещо нетрадиционно и различно.

Каменната конструкция и овалните стени са типична особеност за острова. Белият под с плоски маслено зелени камъни е пренесен от външното пространство и вътре в помещенията. Впечатление прави етажирането на стаите. Малки прагчета и колони присъстват навсякъде в хотела. Дори и изборът на наситено кафяв фаянс за пода не може да осуети белоснежната чистота на стените, таваните, вратите и част от обзавеждането. Всички тонове са комплимент към красивия морско син цвят.

Забележителен и стилен хотел в Санторини

Макар и малки, пространствата в хотела са създадени с една единствена цел – удобство за гостите. Всяко помещение е превърнато в малко студио, съчетаващо в едно отворено пространство хол, кухненска част, спалня и баня. И в двете посоки на стаята има отваряеми прозорци и балкони, откриващи гледката към морето. Овалните тераси имат достъп до красивия басейн, позициониран сред назъбени скали.

Цялостното обзавеждане и кострукциите на територията на този красив хотел в Санторини са подчинени на естествените дървени материали. От дограмите, през масите, столовете, беседките и сенниците, всичко е изработено от масивно дърво, боядисано в бяло.  Памучни подложки, постели и ратанови плетива са просто допълнение към естествения, природен вид на интериора.

Поглеждайки отдалече този хотел ще видите една уникална природна картина, забележителен релеф, семпли овални форми и китна цветна растителност. Дали ще стоите под навеса на верандата, на басейна или пред прозореца в спалнята, всяко едно впечатление ще се превърне в незабравим спомен.

Насладете се и съпреживейте удоволствието Санторини! Наистина си заслужава!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor