Реновиран хотел или много повече

Реновиран хотел или много повече

Съвършен лукс! Това е перфектното определение за хотел Pacific Bondi Beach в Сидни. Претърпял драматична трансформация, той изживява своя истински ренесанс благодарение на едни от най-добрите световни архитекти и интериорни дизайнери.

Този реновиран хотел предлага 95 премиум клас апартаменти и 19 зашеметяващи мезонета, които са олицетворение на природното и културно влияние върху вкуса и нуждите на нашето време. Обзавеждането на всяко помещение е подчинено на концепцията за натуралност и естественост. Затова тук ще видите плетени мебели, подове от светла дървесина, просторни тераси, богато озеленяване и невероятен морски пейзаж. В интериора са използвани неутрални цветове и природни материали като камък и дърво, които придават на този изтънчен почти приказен реновиран хотел една по-реалистична и земна осанка. В антрето голяма врата от тъмно оцветено дърво въвежда в просторна всекидневна стая с уникален геометричен декор и удобни холни мебели. Чрез дълъг бежов плот, тя сякаш непринудено прелива в малка трапезария. Служещ и за маса, под него в идеален ред се подрежда луксозно кухненско оборудване.

На фона на сламени полилеи, дървени столове и дъски за сърф, изключителния акцент в помещението е поставен върху една от стените – тя е огледална. Тази стая е впечатляваща без изобщо да бъде претенциозна.

Интериорът в банята е пореден лъскав щрих в този реновиран хотел. Нежни сиво-бели тонове, разкошен пухкав килим, модерна вана и елегантно осветление…истински разкош.

via