Луксозен плаващ хотел с уникална визия

Луксозен плаващ хотел с уникална визия

Ако имате нужда да видите нещо интересно и нестандартно, това е правилният избор. Ще развихрим въображението ви и за няколко минути ще плавате в непознати води с този луксозен плаващ хотел.

Комплексът разполага с едно основно тяло и няколко по-малки отделни сегмента, представляващи самостоятелни жилищни площи за отмора. Всяка от къщите е с пусната котва, която я позиционира в близост до брега.

Основната сграда е обурудвана с рецепция, ресторанти, кафенета, барове, фитнес зали и офиси. Това е територията, от която могат да се възползват всички почиващи в комплекса. Гостите на хотела могат да наемат един от катамараните на този луксозен плаващ хотел и плуват в плен на спокойствието и уединението.

Всяка стая или къща-лодка е обзаведена за 4 души. Разполага с антре, салон, баня и таванско помещение, обурудвано за спане. Салонът предлага допълнителна площ за сън, чрез мебели, които лесно се преобразуват в легла.

Стъклените облицовки и големите прозорци придават допълнителен простор в помещенията. Светлината достига до вътрешността почти от всеки ъгъл на къщата.

Терасата е семпла и удобна. Дървени летви имитират решетъчни стени и откриват видимостта наоколо.

Конструкциите в обзавеждането са олекотени. Семпли мебели в нежни топли цветове властват в интериора. Комбинацията от бяло и светло дърво е елегантен избор за дизайна на тези плаващи хотелски стаи. Акцентите в ярки цветове – жълто, екрю и оранж подсилват настроението.

Насладете се на този удивителен хотел!

източник