Страхотна морска спалня в София

Страхотна морска спалня в София

Предлагаме ви да разгледате още един чудесен домашен проект на нашата читателка Станислава Димитрова в лицето на тази страхотна морска спалня в София. Вижте какво сподели тя за творческия процес и се насладете на резултатите!

“Има едно време в годината, когато най-много обичаш морето. Когато имаш нужда да си там. Когато събличаш бизнес обвивката си и спираш въртележката на делника. Има едно време в годината, когато имаш нужда да усетиш скалите под стъпалата си. Когато вятърът е всичко, което искаш да те докосва. Когато шумовете на морето и чайките са единствените съобщения, които достигат до Inbox-a ти, а всичко останало е Junk. Има едно време в годината, когато искаш утрото ти да е море. За един такъв човек това време е целият му живот.

Със следващите снимки ви показваме как „доведохме” морето в един панелен блок на един най-обикновен софийски квартал.
Спалнята беше мебелирана с класически чамови мебели и служеше само за преспиване. Сега това е стая за мечти и истинска почивка.
Идеята за цветовете и начините на преобразяване се развиваше постоянно в процеса на работа. Хрумваха ни идеи, които не могат да се срещнат никъде във виртуалното пространство. Забавлявахме се, като използвахме техники, обогатени от нас самите – AL George и Станислава Димитрова”

За още интериорно вдъхновение от талантливата ни читателка, разгледайте и това артистично антре с декоративно пано.

А ако и вие имате интересни проекти за дома и желаете да ги споделите с нашите читатели, вижте тук!

Онлайн магазин на GRANDecor