Идеи за спалня с панорамни прозорци

Спалня с панорамна стена към морето

Искало ли ви се е да отворите очи сутрин и без да има нужда да ставате от леглото да се наслаждавате на приказната гледка отвън? В случай, че разполагате с подходящата локация на жилището си, сме ви подготвили колекция от стилни идеи за дизайн на спалня с панорамни прозорци!

Удоволствието да се огледаш и да откриеш необятното море, заснежените планински върхове, красивата архитектура на космополитния град или живописната природна картина наоколо наистина си заслужава да се изпита. За да постигнете максимален ефект в интериора е добре вместо плътни стени да поставите големи френски прозорци на спалното помещение.

Позиционирайте леглото си в средата на стаята, за да имате максимална видимост към околността. Ако прибегнете към сгъваема конструкция на дограмата, то едновременно с гледката ще можете да се възползвате и от повече свеж въздух сутрин, разгъвайки дистанционно подвижната конструкция.

За да си подсигурите напълно комфорта в спалнята с панорамни прозорци е необходимо да предвидите и щори или пердета с блек аут ефект. Това ще ви е от полза в случай, че имате нужда да се уедините и да си починете в светлата част на деня. Има разнообразни варианти на плътни завеси или щори, които може да се управляват механично или дистанционно.

Големите френски прозорци ще позволят да усетите естествените слънчеви лъчи, да се любувате на приятната природна картина и да си гарантирате нужния комфорт.

Положете началото на своя проект за спалня със стъклена стена с помощта на интериорите, които сме подбрали в галерията.

Приятно разглеждане!

Онлайн магазин на GRANDecor