Варианти за спалня с панорамни прозорци

Спалня със стъклена стена и гледка към планина

Искало ли ви се е да отворите очи сутрин и без да има нужда да ставате от леглото да се наслаждавате на приказната гледка отвън? В случай, че разполагате с подходящата локация на жилището си, сме ви подготвили колекция от стилни идеи за дизайн на спалня с панорамни прозорци!

Удоволствието да се огледаш и да откриеш необятното море, заснежените планински върхове, красивата архитектура на космополитния град или живописната природна картина наоколо наистина си заслужава да се изпита. За да постигнете максимален ефект в интериора е добре вместо плътни стени да поставите големи френски прозорци на спалното помещение.

Позиционирайте леглото си в средата на стаята, за да имате максимална видимост към околността. Посоката, в която е обърната е въпрос на личен избор. Ако прибегнете към сгъваема конструкция на дограмата, то едновременно с гледката ще можете и да се възползвате от повече въздух, разгъвайки дистанционно подвижната конструкция.

За да си подсигурите напълно комфорта в спалнята с панорамни прозорци е необходимо да предвидите и щори или пердета с блек аут ефект в случай, че имате нужда да се уедините и да си починете в светлата част на деня. В наши дни има доста разнообразни варианти на подобни плътни завеси или щори, които може да се управляват механично или дистанционно.

Големите френски прозорци ще позволят да усетите естествените слънчеви лъчи, да се любувате на приятната природна картина и да си гарантирате нужния комфорт. Опитайте да проектирате своята спалня с професионалната помощ на дизайнерските модели, които сме подбрали в галерията ни.

Приятни мигове в допир с природата и красотата!

източник