Спални с две легла, подходящи за гости

Спални с две легла подходящи за гости

Ако се интересувате от обзавеждане за спалня или сте се заели да коригирате визията на помещението за гости, значи сте на правилното място. Ще ви покажем няколко идеи за спални с две легла.

Ето и няколко акцента, на които е наблегнато в следващите снимки:

Легла с изящна визия

В моделите на My Design Chic и HGTV откриваме примера за сложни дърворезби, изискани елементи на орнаментиката и изработки от масивни материали. Изглеждат солидно и качествено.

Ярки цветни акценти

Спални с две отделни легла биха подхождали както на улегнали, така и на млади хора. Един от факторите, които ще подскажат предназначението на помещението са цветовете. Изборът на свежи, ярки тонове, като жълто, екрю, тюркоаз и розово ще стоят отлично за фон на стените. За да изчистите визията съобразете спалното бельо. Дали ще е черно като решението на HGTV или ще имате бели семпли постели на жълт фон като модела на Carla Aston е въпрос на личен избор.

Символиката на крайбрежното спокойствие

За да създадете крайбрежна или морска визия е добре да работите на бял фон. За акценти можете да използвате силни цветове като жълто, тюркоаз и синьо например. Особено нежно излъчване имат памучните материи, а съчетанието с дървени, бамбукови и плетени мебели, гарантират търсения ефект.

Провинциално излъчване

В този тип фотографии ще намерите типичната визия на непретенциозни спални с две легла. Провинциалното лъха от памучните материи, от избора на неангажиращи цветове и от декорацията. Откриваме дървени облицовки, интересни полилеи в стил прованс, конопени въжета, пъстри възглавници и флорални мотиви.

Подчертани елементи в обзавеждането

Изборът на Amy Vermillion и Number Four Eleven е да подчертаят визията чрез акценти в обзавеждането. За целта са употребили ярки фигурални пердета в единия случай и декоративни възглавници, съответстващи на шарката на тапета, в другия.

Произведения на изкуството

Макар и нестандартно, решението да поставим картини или огледала симетрично или недотам паралелно над леглата в една спалня, не е никак лошо решение.

Насладете се на решенията за обзавеждане на уютна стая за гости!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor