Разнообразни модели на дървени табли за легла

Разнообразни модели на дървени табли за легла

В съвременния дизайн доминиращи и предпочитани материали са полираните плоскости, стъклото и камъка. Има едно решение, което никога не остарява и винаги носи неповторим чар сам по себе си – това е дървото. То е един от материалите, с които можете да проектирате красива, модерна и  уютна спалня. В този ред на мисли сме решили да ви покажем няколко модела на дървени табли за легла. Като акцент в стаята, те ще внесат естествения чар на природата и ще подчертаят стила на помещението.

Дървени табли за легла съществуват от векове, но това не ги прави демоде, а напротив. Разглеждайки галерията ще се уверите колко голямо разнообразие от стилове може да се изрази чрез тяхното изпълнение. Ето и няколко от визиите.

Рустик настроение

Рустик стила в обзавеждането носи спокойствие и усещане за уют и релакс. Той е подходящ за жилище сред природата или за хора, които търсят допира с естествената среда. Едно обзавеждане за спалня в този стил, може да бъде добър повод да си изработите красива табла за леглото. Използвайте дървени трупи или стари дънери. По-нетрадиционен начин да се докоснете до природата е да направите табла за леглото си от сухи клони или от вратите на старата плевня. Така ще имате усещането, че сте реновирали нещо любимо и ще се чувствате удовлетворени.

Модерно докосване

Да изработиш табла за легло от дърво не означава непременно да има старинен вид. Това е доста приложимо и при избора на модерен дизайн. Важна е обработката на самия материал. Едно полиране, лакиране или просто рамкиране са достатъчни, за да придадете съвременна визия у таблата за легло. Важно е да съответства на формата, модела и визията на околоните предмети – декорацията, нощните шкафчета и гардероба, например.

Комбинация от стилове

Не се колебайте да комбинирате стиловете в спалнята. Ако дървената табла е семпла и непретенциозна ще стои добре, както в ретро, така и в модерно обкръжение. Понякога и няколко ярки акцента могат да бъдат повод за комбинация на стиловете.

Едно е сиурно – дървената табла за легло може да се явява основен акцент в обзавеждането на спалнята и всички останали мотиви да са притурка към нейната визия. Както не веднъж сме споменавали при интериорния дизайн е важен избора на един основен елемент, около който да се надгражда обзавеждането.

Направете своята спалня интересна! Вложете въображение и се докоснете до естествения чар на дървото!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor