Разнообразни идеи за спални от ИКЕА 2015

Разнообразни идеи за спални от ИКЕА 2015

Шведската марка ИКЕА официално представи своя каталог за 2015 година. Тази година един от фокусите е обзавеждане за спалня и е заложен в първата част на каталога. Ще видите ИКЕА спални  в различни цветове и модели.

Вариантът за тон на мебелите венге е добро решение, съчетано с  бели огледала и нощни лампи, пъстри спални комплекти, които да съдържат син цвят. Друг начин да го съчетаете умело е да боядисате стените в ярък оранжев цвят. Добра комбинация е в синя стая да поставите бяло легло. Самите рамки на леглата могат да бъдат както ниско на земята, така и повдигнати, за да може под тях да остава празно пространство. За по-артистичните натури е подходящо предложението за спални от ИКЕА 2015, в което гърбът на леглото е на пъстри многоцветни ромбове. Интересна хрумка е и да боядисате рамката на кревата в два различни пастелни цвята. Така всеки ще ляга винаги на любимата си половина.

Всички имаме нужда да се усамотим в топла интимна обстановка. Предложенията за спални от ИКЕА 2015 са наистина полезни и подходящи за всеки дом. Разгледайте и изберете вашата!

Целият каталог можете да разгледате онлайн тук.

via

Онлайн магазин на GRANDecor