Разнообразие от идеи за модерни спални

Идеи за модерни спални

Има помещения в дома, в които властва интимността. Такова място безспорно е спалнята. Днес сме ви подготвили разнообразни идеи за модерни спални, които ще провокират вашето въображение.

На първо място, е важно с каква площ разполагаме. За да започнем обзавеждане за спалня трябва да се съобразим с пространството и да определим цветовете. Както неведнъж сме споменавали, малките площи се тонират в светли тонове, а по-големите, бихте могли да оцветите, както намерите за добре. Особено интересен дизайн на спалня е този, в който меки, нежни тонове са подчертани с акценти в ярко жълто или червено, например.

Тесните пространства биха могли визуално да се разширят с употребата на повече огледала. Някои ги предпочитат на тавана, а други ги поставят по вратичките на гардероба. При всички положения, в тясна спалня е добре да не претрупвате със завеси и тежки мебели. Акцентирайте нежно с малки порцеланови фигури в цветни мотиви, с лека постелка на пода или с нощна лампа на шкафчето.

Една добра идея за модерни спални е приглушеното осветление. То гарантира интимност, придава романтика в помещението и подчертава стила на стаята. За да имате пълен комфорт, можете да заложите на многостепенно осветление, което се коригира постепенно от ключа в стаята. Така, когато имате нужда от силна светлина ще си я гарантирате, а в по-интимни моменти ще си позволите да се наслаждавате на символично осветление.

Вече сме обсъждали, че спалнята е подходящото помещение, в което е добре да имате един основен елемент и около него да надграждате обзавеждането. Много подходящо за това е леглото. Изберете красива, стандартна или нетипична рамка за легло, поставете я на точното място и съобразете стилово и визуално останалите мебели с него. Това е най-лесният начин да постигнете баланс при подредбата.

Фототапети, ламперии и декоративни мотиви – това са приоми, които винаги могат да са ви от полза. Разгледайте галерията, която ще ви подскаже подходящите трикове за вашата спалня!

източник

СПОДЕЛИ МНЕНИЕ

Напиши своя коментар!
Въведи твоето име