Красива колекция минималистични спални

Предизвикателството да създаваш минималистични спални

Всеки дизайн на спалня изисква да вложите внимание при обзавеждането. В тази статия ще ви покажем минималистични спални, които изглеждат семпло, но достатъчно ефектно.

В наши дни минимализмът е предпочитан стил. Има няколко важни момента, които трябва да бъдат спазени при обзавеждане на спалня от този тип.

Основният цвят в помещението. Изберете бял или близък до белия светъл нюанс. Това ще отвори помещението и ще уголеми ефектно визуалното пространство.

Контрастът е търсен ефект в този тип дизайн. Черният цвят е винаги отличния избор за създаване на перфектен контраст. Можете да го внесете чрез акцентите.

Бетонът е типичният материал за минималистичен дизайн. Ако ви идва твърде груб за спалня, можете да го замените с естествено дърво.

Едно от най-важните неща при обзавеждане на минималистични спални е светлината. Не затваряйте стаята с щори и пердета. Създайте уют чрез естествено и изкуствено осветление.

Не прекалявайте с детайлите. В една спалня леглото е единствената необходима мебел. Надникнете в галерията, която сме подбрали и си помогнете в избора на решения!

източник