Оригинални идеи за просторни спални

Оригинални идеи за просторни спални

Когато става дума за обзавеждане на спалнята трябва много добре да премислим и преценим всеки детайл, тъй като това е най-предразполагащото към истинска почивка място в дома ни. Така да се каже, това е „свещена” територия. Стилът и комфортът са нещата с които трябва да се съобразим в случая, тъй като именно те осигуряват спокойствие в спалнята ни. Когато разполагаме с достатъчно пространство, както собствениците на спалните от снимките, не ни остава нищо друго освен да развихрим фантазията си и да се заловим за работа. Ключът към успеха в обзавеждането на просторни спални е правилното комбиниране на цветове, форми, мебели и акценти, за да се изгради перфектния интериор.

Една от идеите, които ви показваме днес представя стратегически издържани стъклени стени, които не само подсилват усещането за простор, но и осигуряват красива гледка. Тази спалня, обаче, разполага и с възможност за закриване на стъклените стени, когато искате да запазите личното си пространство и спокойствие.

Друга идея за обзавеждане са кожените мебели. Нищо не придава по-изискан и стилен вид на стаята от черна кожа по мебелите, било то просто като акцент или направо като цялостна тапицерия. Особено, ако е в комбинация с тъмен под.

Пухкавите килими пък винаги носят усещане за уют, както ще видите на някои от снимките.

Ако искате да подсилите това усещане пък, правилните цветове, които можете да включите в палитрата са бяло и нюанси на кафявото и бежовото. При всички положение повечето усилия и въображение, вложени в обзавеждането на просторна спалня винаги дават резултат, който определено си струва.

via