Няколко красиви идеи за модерна спалня

Няколко красиви идеи за модерна спалня

За да се чувствате удобно у дома е добре да сте обзавели спалнята според личните си нужди и предпочитания. Има няколко основни неща, които могат да помогнат за постигане на баланс при обзавеждане на спалня.

Първо е подборът на цветовете. Светлите топли тонове символизират романтика, нежност и уют. Ярките цветове изразяват решителност, смелост и въображение. Трябва да определите един от елементите в стаята, за да ви служи за основа и около него да реализирате вижданията за модерен дизайн на спалня. Ако това е леглото, в зависимост от неговата форма, конструкция и цвят, ще надграждате останалото обзавеждане.

Предлагаме ви няколко идеи за модерна спалня, които се надяваме да бъдат полезни и да провокират въображението ви. Нестандартна форма на леглото, ниски и високи табли, едноцветни решения, дребни акценти и разнообразно осветление. Ако сте смели експериментатори можете да си обзаведете арт спалня – със скулптори, картини, иновативни произведения. Преобладаването на дърво в помещението гарантира топлина и уют. Изобилието от огледала е за смелите и ексцентричните.

Тухлените стени и гредоредите ще внесат усещане за селска идилия. Пухени постели, меки феерични завеси и плюшени килими са подходящи,  ако търсим романтика и женственост. Съчетание на доминиращо лилаво и златно, червено и черно, бяло и резеда, сиво и венге са смелия избор на дизайнерите.

Грабнете вашите идеи за модерна спалня.

Онлайн магазин на GRANDecor