Красиви спални в сиво и червено

Идея за спалня в сиво и червено

Има цветове, които съчетани един с друг се превръщат в перфектната комбинация. Днес ще ви представим варианти за обзавеждане на спални в сиво и червено.

Сивото е монотонен и приглушен цвят. Съчетавайки го с огнения чар на червеното получаваме оживена красота, енергия и страст. А какво по-подходящо от това за една спалня?

Изразът „противоположностите се привличат“ с пълна сила важи за тези два цвята. Можем да боядисаме стаята в сиво – стените в светло, а контрастно на тях таблата на леглото да е в наситен графит. Добре е да добавим червени акценти в килима, шалтето, столовете, креслата или картините на стената. По правило колкото по-светъл е фона, толкова повече ще изпъкнат ярките червени елементи в помещението. Така ще внесете живот в стаята и ще създадете една уютна спалня.

В случай, че обичате често да местите вещите в дома си можете да изберете червен цвят за лесно преносимите детайли – възглавнички, лампиони, вази и одеяла. Така ще променяте визията според настроението си. При всеки избор на интериорен дизайн е важно да определите една опорна точка и около нея да надграждате с останалите детайли в стаята. В този случай е добре опорният елемент да е в яркия червен цвят. Дали това ще е леглото, креслото или килима на пода, правото на избор е ваше.

Всеки стил е подходящ за спални в сиво и червено. От селски, през класически и модерен дизайн, когато е вложена страст и въображение винаги се получава красиво обзавеждане на спалня. Уверете се сами!


 

Обзавеждане в червено от GRANDecor