Красиви и свежи спални в оранжево

Красиви изчистени спални в оранжево

Някои от нас обичат ярки и цветни мотиви у дома, а други нежни и пастелни нюанси. Особено внимание отделяме на цветовете и в най-интимната част на дома – спалнята.

Днес сме ви подбрали няколко красиви предложения за дизайн на спалня. Основният тон, предпочетен от професионалистите е оранжев, а допълнителните акценти балансирано цветни.

За да се обзаведе стая в силен и наситен нюанс, е необходимо да има изчистени форми и отворени площи. Това се прави с цел да не се пренасити обстановката. Спални в оранжево е решение, което може да бъде изпълнено в разнообразни варианти. Важно е да се спазят следните опорни точки.

Избор на стил

В зависимост от това дали ще заложим на класически, ретро или модерен стил, оранжевият цвят може да бъде преобладаващ или умерено съчетан с други нюанси. В японския и класическия стил, например, можем да го комбинираме с тъмно кафяво и ако пространството позволява да използваме наситен и ярък тон на този цвят.

Определяне на материите

Много важен елемент в обзавеждането е определянето на материите, от които са изработени мебелите в стаята. Едни от най-романтичните спални в оранжево са изпълнени с леки, феерични материи като коприна, сатен и нежен кашмир.

Допълнителни цветове в обзавеждането

Особено добра е комбинацията на оранжево с други тонове. Светлина в помещението се създава, ако съчетаем този силен нюанс с бяло и бежово. Красива и стилна е визията в комбинация с кафяво и черно.

Употребата на основния цвят

Оранжевото стои добре, както като преобладава в спалнята, така и като избор на цвят за всички декорации и допълнителни елементи. Право на лично усещане е да прецените кой вариант да предпочетете. Нашият съвет е да не претрупвате обстановката и да заложите на цветността, толкова, колкото може да понесе площта на помещението.

Разгледайте нашите предложения и изберете оранжево за спалнята си. Успех!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor