Красива спалня в натурални цветове

Красива спалня в натурални цветове

При избор за обзавеждане на спалня е добре да помислим и за цялостната цветова палитра на стаята. Меките натуралните тонове в интериора успокояват окото и предразполагат към релакс и пълноценна почивка.

Днес сме ви подготвили една красива спалня в натурални цветове, дело на инж.дизайнер Биляна Узунoва. Ето и какво споделя тя за реализaцията на проекта:

Това е проект на спалня в пастелни, натурални цветове. Леглото е с повдигащ се механизъм и тапицирана основа, гардеробът – с плъзгащи се врати и принт върху стъкло за декорация. Включени са още шкафове с повдигащи се механизми  и вградени лунички над леглото, нощни шкафчета-чекмеджета, захванати директно за таблата на леглото, както и скрин и тоалетка на срещуположната стена.
Шкафовете се отварят с лек натиск, с тъй наречената пуш-панта, при която не са необходими допълнителни дръжки.
Стената зад леглото е решена с релефни декоративни пана, имитиращи естествени дървесни плочи.
Таванът е с малки светодиодни лампички и скрито LED осветление.
Подът е застлан с мека естествена вълнена настилка за повече комфорт.
Цветовете в помещението са натурални, с цел осигуряване на максимално релаксираща обстановка. Съзнателно са избегнати така модерните напоследък при спалните червено, лилаво и други агресивни цветове, които превъзбуждат нервната система и не осигуряват достатъчно условия за почивка.”

Онлайн магазин на GRANDecor