Как да реновираме спалня с малък бюджет

Как да реновираме спалнята с малък бюджет

Идеята за основен или частичен ремонт, или дори само за реновиране на някоя стая може моментално да ни докара главоболие. Не става дума само за необходимите усилия и време, но и за немалката инвестиция, която трябва да се направи. За да избегнем всички неприятности свързани с реновирането,  днес ще обсъдим няколко идеи за освежаване на спалня с малък бюджет и минимални усилия.

Рисунки по стената

Заложете на твореца в себе си и запретнете ръкави с четка в ръка. Дребен акцент като цвете или птица, или очертания около огледало или шкаф ще придадат свеж и артистичен облик на спалнята.

Стикери за стена

Стикерите за стена са един от най-лесните, бързи и сравнително евтини начини да преобразите спалнята. Изберете стикер в съответствие със сегашната цветова палитра и го поставете зад леглото или на стена, която искате да акцентирате.

Боядисайте старите мебели

Не става дума за всички разбира се 🙂 Но ако пребоядисате нощните шкафчета в свеж и ярък цвят като жълто или розово, спалнята ви ще грейне.

Направете си закачалка за стена

Вместо да купувате от стандартните вакуумни закачалки за стена направете своя, на която да закачате бижута, халати, вратовръзки или други. Лесно можете да го направите с парче дърво, няколко кукички в различни цветове, или пък шарени топчета.

Заложете на черна дъска

Независимо дали ще поставите черна дъска на цяла стена или ще използвате това покритие само за малка част от спалнята, черната дъска ви дава неограничени възможности да променяте интериора на спалнята ежедневно! Можете да рисувате или да пишете романтични послания на любимия човек, единственото, от което се нуждаете, са цветни тебешири.

Мини библиотека

Отредете минимално място за мини библиотека, която ще ви служи добре не само по време на мързеливите почивни дни в леглото, но и ще бъде чудесен декоративен акцент в спалнята. Най-лесният начин е да поставите етажерка над леглото и да подредите книгите си по-големина или пък по-цвят като дъга.

Надяваме се, че нашите идеи за реновиране на спалня с малък бюджет са ви допаднали. Ще се радваме да споделете и вашите.

via

СПОДЕЛИ МНЕНИЕ

Напиши своя коментар!
Въведи твоето име