Избрани идеи за дизайн на спални

Идеи за модерна спалня с тъмен тапет

Ако съумеем да подредим спалнята според нуждите си, със сигурност си гарантираме душевен комфорт и домашен уют. Най-съкровеното и интимно място в дома ни би могло да се окаже и най-въздействащото.

Прекрасни идеи за дизайн на спални ни предлагат талантливи и успели дизайнери. Класическият вариант е да заложим на топли преливащи се нюанси, светли мебели, нежна тоалетка с огледало, феерични завеси, меки постели по пода, стилна картина на стената и дребни подчертаващи акценти.

За по-ексцентричните ще е интересна идеята за дърво, засадено в близост до леглото. Други ще се почувстват комфортно, събуждайки се в спалня в тъмни нюанси. Трети ще открият романтиката на стая в бяло, с френски прозорци, много светлинни ефекти и ниско легло на пода. Артистичните натури ще изберат разчупени форми, асиметрия и нестандартни хрумки.

Истинската наслада може да бъде открита в дребните детайли – вентилатор на тавана, малко килимче на пода, артистичен надпис на стената или просто ефирно шалте върху спалнята. Всеки намира комфорта си според нуждите и светоусещането.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor