Идеи за модерни нощни шкафчета

Необходимият декор или модерни нощни шкафчета

Нощно шкафче в спалнята е колкото декоративна, толкова и функционална опция в помещението. Нека да разгледаме 12 идеи за модерни нощни шкафчета и техните прекрасни дизайни на снимки, за да видим как те могат да разкрасят интериорния дизайн на спалнята.

Кубче с осветление по ръбовете – модерна и свежа идея! Върху него можете да поставите, както бижутата, така списанията или будилник. То би могло да бъде същевременно практична и ефектна единица от обзавеждане за спалня.

Комбинацията от стъкло и дърво също не е за пренебрегване. Излъчва деликатност и ще подхожда почти на всички стилове.

Нощни шкафчета от магазина на GRANDecor

Традиционната визия на някои от показаните модерни нощни шкафчета предразполагат към мъжката чувствителност. Изглеждат стилно тежко и балансирано. Не ги пренебрегвайте, ако спалнята ви е в тъмни пастелни тонове, ще се впишат чудесно.

Нетрадиционните форми са предпочитани от дамите. Имат женствено излъчване и могат да се впишат чудесно в модерно обзаведена уютна спалня.

Шкафче с разделители за съхранение е много практично решение за хората, които обичат да изпипват в детайли удобствата в дома. Това е моделът за перфекционисти.

Висок, нестандартен, изцяло изработен от дърво – този нетрадиционен шкаф предизвиква истинско любопитство. Едва ли има човек, който ще се откаже от подобна визия. Тук са съчетани по перфектен начин форма, удобство и стил.

Имаме си и типичната шведска визия – модул, подходящ за еклектична обстановка. Комбинацията от тъмно сиво и недовършено дърво създава особена атмосфера.

Гланцирани, матирани, гладки или грапави повърхности, всеки модел има своите предимства. В зависимост от стила в помещението бихме могли да се спрем на подходящият.

Стандартите говорят, че нощното шкафче стои на земята, но ние с радост ще ви покажем, че това далеч не е задължително. Монтирано на стена, може да носи същите ползи, а защо не и повече.

Насладете се на предложенията за модерни нощни шкафчета в галерията!

Онлайн магазин на GRANDecor