Идеи за луксозно обзавеждане за спалня

Няколко примера за луксозно обзавеждане за спалня

Мислите за изискан дизайн на спалня? Ще ви бъдем полезни като ви предложим няколко красиви и стилни идеи за луксозно обзавеждане на най-уединеното помещение в дома. Ще намерите разнообразие от цветове, приложени в разнотипни стилове и решения.

Да спим като крал или кралица не е никак лоша идея. В наши дни е напълно осъществима задача. Ето и няколко примера за това:

Комбинацията от тюркоаз и сребро е отлично решение за луксозно обзавеждане на спалня. Елегантност и романтика лъхат и от моделът с орех, позлатени орнаменти и покрития от слонова кост. Обработката на това ценно дърво и изисканите детайли, издълбани в конструкцията описват същинското съвършенство.

Макар и луксозна, една спалня трябва да излъчва необходимото спокойствие и комфорт. Това се получава посредством комбинацията от цветове, минималистичен, но стилен дизайн и нежни  акценти.

Някои хора обичат да имат бюро в ъгълчето на стаята. Това не е лоша идея, особено ако наоколо не сте претрупали с мебели и орнаментика.

Огледало с тоалетка е необходим лукс за изисканите дами. Ако има къде да го поставите, не пропускайте този детайл.

Не забравяйте, че трябва да определите един основен елемент, като основа в обзавеждането. В спалнята обикновено избираме тази роля за леглото. Според неговата височина, ширина и позиция, подбираме останалото обзавеждане.

Изисканото обзавеждане за спалня налага да поставим кревата далеч от прозорците. Обикновено се избира позиция в центъра на помещението. Съобразяваме позициите на гардероба и допълнителните мебели, но се стремим да не го поставяме под прозоръчната рамка.

За да постигнете луксозно обзавеждане за спалня, изберете и правилните осветителни тела. Светлината е важен фактор и гарант за успешен дизайн.

Бъдете креативни и намерете нещо за себе си в галерията, която сме ви подбрали, благодарение на Mobili Buscemi, Corte Zari, Furniture Atelier, Martini Mobili, Vazzari, Modenese Gastone!

източник