Идеи за красива спалня

Идеи за красива спалня

За да ви помогнем с обзавеждането на спалнята, сме ви подготвили няколко практични идеи за красива спалня. Тъй като това е стаята, в която прекарваме най-много време от денонощието е редно да й обърнем повече внимание за да си осигурим комфортен и приятен престой, както и добри условия за здрав сън.

Кое е най-важното в спалнята? Леглото, разбира се. То е център на помещението и трябва да бъде избрано според размера на стаята и личните нужди и предпочитания на човека, който ще го ползва. Нашият съвет е да изберете легло, което да има място за съхранение отдолу, защото рано или късно вещите се увеличават и мястото не стига. Имате избор между легла с вградени чекмеджета, с празно място, където да поставите кошници за съхранение или пък легло с повдигащ механизъм. Следващи по ред са нощните шкафчета. Стандартните нощни шкафчета са в комплект с леглото и при тях избора е ясен. Но има и още две възможности. За спални с ограничено място можете да монтирате само тясна етажерка на стената до леглото, а за големите спални би било добре да изберете мини секции, които ще служат едновременно като нощни шкафчета и като място за съхранение.

От гледка точка на декорацията основните елементи в спалнята са спалния комплект, тапетите и завесите. Ако ги изберете така че да си отиват, ще се радвате на една стилна и красива спалня. Разгледайте идеите долу и изберете тези детайли, които ще паснат на личния ви вкус.

via