Ефирни и красиви завеси за спалня

Идеи за спалня: Ефирни и красиви завеси

Спалнята е може би най-подходящото място да поставите завеси с цел уют и уединение. Варианти по отношение на дизайн са много.

Използвайте леки завеси за да отделят границите на леглото от останалата част на помещението. Ако искате да запазите неприкосновен интимния си свят, заложете на плътни завеси. Те са красиво и практично допълнение към всеки дизайн на спалня.

Завеси в четирите ъгъла на леглото също са чудесен вариант. Можете да пресъздадете визията на легло с балдахин с обикновени пердета, които са прикрепени към тавана.

С дълги, буйни завеси ще постигнете едно по-драматично обзавеждане на спалнята. Те могат да бъдат фиксирани и вързани с панделка. Ако леглото в спалнята не е толкова голямо за да бъде заобиколено от завеси, можете да поставите голямо огледало на една от стените и така неминуемо ще създадете усещане за простор.

Превърнете малко кътче в уютен ъгъл за почивка като го отделите зад завеса на релса. Скосеният таван го прави още по-уютен, както се вижда и на една от снимките в галерията. Ако пък искате стаята да има женствен и грациозен вид, прозрачните завеси са идеален вариант да постигнете този ефект, а основният цвят е добре да съответства с този на тавана.

Разгледайте нашите предложения и ще се убедите колко необятни са идеите за поставяне на завеси за спалня.


 

Обзавеждане за спалня от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor