Внушителни красиви рустик спални

Внушителни красиви рустик спални

Тези внушителни и красиви рустик спални са сгушени в уютни планински хижи и вили в различни страни по света. Помещенията са облицовани с камък по стените, дървени греди, покривни и подови плочки.

Макар че детайлите могат да се изразят еднакво във всички рустик спални, съществена разлика може да бъде постигната чрез промяна на мебелите и палитрата от цветове и материали. Основни приоми в този стил са използването на гладка мазилка или облицовка за привеждане в съвременен вид, тъкани килими, завеси и характерно спално бельо –  всички играят жизненоважна роля в стилистиката на рустик спалните.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Красив дом в модерен рустик стил

Своеобразният баланс на суровия вкус на строителните материали носи комфорт и в най-неблагоразположените климатични условия и терени. Запазването на геометрията в пространството е за препоръчване в този стил.

При изготвяне на плановете си започнете с леглото и другите мебели в спалнята. Предлагат се в разнообразие от форми, размери и текстури, тъй като са в епицентъра на вашата интериорна схема. Аксесоарите и акцентие ще бъдат подправките към топлата нотка на цветовете.

Истинска терапия за сетивата – рустик спални, създадени с въображение и страст!


 

Обзавеждане в земни тонове от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor